Bericht versturen
Huis > producten > Holle glasmicrosferen >
Oppervlakte niet-ontvlambare olie exploratie gebied voor olieveld en thermische isolatie

Oppervlakte niet-ontvlambare olie exploratie gebied voor olieveld en thermische isolatie

Niet-ontvlambare olie-exploratiegebied

Olieveld olie-exploratiegebied

Gebied voor de exploratie van thermisch isolatieolie

Plaats van herkomst:

SHANXI CHINA

Merknaam:

HAINUO

Certificering:

CE, ISO9001

Model Number:

HN38

Contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Gebruik:
Olieveld cementmodder/boorvloeistof; warmte-isolatieverf; buigzaamheidsmodules en emulsie-explosieve
Dichtheid:
Laag
Toxiciteit:
Niet-giftig
Productnaam:
Holle glasmicrosferen
Viscositeit:
Laag
Grootte:
Microscopisch
Ontvlambaarheid:
niet-ontvlambaar
oppervlakte:
Hoog
Betaling & het Verschepen Termijnen
Minimum Order Quantity
1000KG
Prijs
negotiate
Packaging Details
Paper cartons+Pallet;Ton bag
Delivery Time
3-10 days
Payment Terms
L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Supply Ability
15000 mts per year
Productomschrijving

Productbeschrijving:

De holle glazen microsferen zijn een ideale keuze voor het olie-exploratiegebied, waar ze worden gebruikt in olieveld cementeren modder en boorvloeistof.Ze zijn perfect voor het maken van lichtgewicht cement slurries die bestand zijn tegen hoge temperaturen en hoge druk.Bovendien is de hoge chemische weerstand van de microsferen een ideale keuze voor olieboorwerkzaamheden, waar de gebruikte vloeistoffen zeer corrosief kunnen zijn.
De uitstekende thermische isolatie eigenschappen van de holle glazen microsferen maken ze een ideale keuze voor thermische isolatie verf.Door de geringe thermische geleidbaarheid van de microsferen zijn ze een uitstekende isolatieBovendien zorgt de hoge chemische weerstand van de microsferen ervoor dat de coating duurzaam en langdurig is, zelfs in ruwe omgevingen.
De holle glazen microsferen worden ook gebruikt in drijfbaarheidsmodules, waarbij hun lage dichtheid ze een ideaal materiaal maakt voor het maken van lichtgewicht modules die op water kunnen drijven.De hoge chemische weerstand van de microsferen zorgt ervoor dat de modules duurzaam en langdurig zijn, zelfs in ruwe mariene omgevingen.
Ten slotte worden de holle glazen microsferen gebruikt in emulsie-explosieven,waar hun lage dichtheid en hoge chemische weerstand hen een ideale keuze maken voor het maken van lichtgewicht en robuuste explosievenBovendien zijn de microsferen niet ontvlambaar, waardoor ze veilig kunnen worden gebruikt in explosieven.
Tot slot zijn onze holle glazen microsferen een veelzijdig en veelgebruikt product met een hoge chemische weerstand en een lage thermische geleidbaarheid.Ze zijn perfect voor verschillende toepassingen in het olie-exploratiegebied.Bovendien zijn de microsferen niet-ontvlambaar, waardoor ze veilig kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen.

 

Kenmerken:

  • Productnaam: Holle glasmicrosferen
  • Vorm: bolvormig
  • Grootte: microscopisch
  • Dichtheid: laag
  • Warmtegeleidbaarheid: laag

Dit product is ideaal voor gebruik in olie-ontwikkelingslocaties, olie-exploratiegebieden en andere gebieden waar lage dichtheid en thermische geleidbaarheid belangrijke factoren zijn.

 

Technische parameters:

Productnaam:Holle glasmicrosferen
Materiaal:Glas
Grootte:Microscopisch
Gebruik:Olieveld cementmodder/boorvloeistof; warmte-isolatieverf; drijfbaarheidsmodules en emulsie-explosieven; olieproductiezone
Toxiciteit:Niet giftig
Sleutelwoord:Holle glazen bubbelmicrosferen, H42 holle glazen microsferen, olieveld cementering modder holle glazen microsferen, olieproductiezone
Thermische geleidbaarheid:Laag
Vergroting van de druksterkte:Hoog
Kleur:Transparante
Elektrische eigenschappen:Isolatie
 

Toepassingen:

De HAINUO HN38 holle glazen bubbelmicrosferen, ook bekend als H42 holle glazen microsferen, zijn een product met meerdere toepassingen.dit product is gecertificeerd volgens de CE- en ISO9001-normen, waarbij de kwaliteit en veiligheid van de gebruikers worden gewaarborgd.
Een van de belangrijkste toepassingen van HAINUO HN38 is in de olieproductiezone.Het maakt het ideaal voor gebruik in olieveld cementeren modder en boorvloeistofDit helpt het boorgat te stabiliseren en te voorkomen dat het tijdens het boorproces instort.Dit maakt het een veelzijdig en waardevol hulpmiddel in het olie-exploratiegebied..
Een andere toepassing van HAINUO HN38 is in warmte-isolatie verf.de lage thermische geleidbaarheid zorgt ervoor dat de verf uitstekende isolatie eigenschappen biedtDit maakt het ideaal voor gebruik in industriële toepassingen waar temperatuurregeling van cruciaal belang is.
Het product is verkrijgbaar in papieren dozen met pallets of tonzakken.De levertijd is tussen de 3 en 10 dagen., en de aanvaarde betalingsvoorwaarden zijn L/C, T/T, Western Union en MoneyGram.een uitstekende keuze voor bedrijven met een grote vraag.
Over het algemeen is de HAINUO HN38 Hollow Glass Bubble Microspheres een veelzijdig product dat in verschillende toepassingen kan worden gebruikt.het is een uitstekende keuze voor de olieproductiezone en het olie-exploratiegebiedMet zijn certificering en hoge kwaliteitsnormen biedt dit product een betrouwbare en veilige oplossing voor industriële behoeften.

 

Aanpassing:

Het product is gemaakt in SHANXI CHINA en wordt geleverd met CE en ISO9001 certificeringen.De minimum orderhoeveelheid is 1000 kg en de prijs is onderhandelbaar.. De verpakkingsdetails omvatten papieren kartonnen + pallet en ton zak. De levertijd voor het product is tussen de 3-10 dagen. We accepteren betaling via L / C, T / T, Western Union en MoneyGram.Onze leveringscapaciteit is 15000 meter per jaar..
Het product heeft een bolvormige vorm en is microscopisch klein en is geschikt voor gebruik in verschillende industrieën, zoals olie-ontwikkelingsplaatsen, olieproductiezones,en Petroleum Development SitesHet product wordt gewoonlijk gebruikt in olieveld cement mud/ boorvloeistof, thermische isolatie verf, drijfbaarheid modules en emulsie explosieven.De elektrische eigenschappen van het product zijn isolerend en niet-toxisch van aard..

 

Ondersteuning en diensten:

Onze Hollow Glass Microspheres product biedt technische ondersteuning en diensten om de beste prestaties en resultaten te garanderen.en opslag aanbevelingenWe bieden uitgebreide analyses en testdiensten om de fysische en chemische eigenschappen van ons product te bepalen, inclusief de deeltjesgrootte,dichtheidBovendien leveren wij op maat gemaakte productformules en verwerkingsoplossingen om aan specifieke projectvereisten te voldoen.Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze technische ondersteuning en diensten voor Hollow Glass Microspheres.

 

Verpakking en verzending:

Verpakking:
De holle glazen microsferen worden verpakt in kwalitatief hoogwaardige, luchtdichte plastic zakken met de naam van het product, het gewicht en het partijnummer.
Vervoer:
De holle glazen microsferen worden in stevige kartonnen dozen verzonden met voldoende demping om een veilig transport te garanderen.We maken gebruik van gerenommeerde rederijen om tijdige en veilige levering van uw bestelling te garanderen.

 

Vragen:

V: Wat is de merknaam van het product met holle glasmicrosferen?
De merknaam is HAINUO.
V: Wat is het modelnummer van het product met holle glasmicrosferen?
A: Het modelnummer is HN38.
V: Waar wordt het holle glasmicrosfeerproduct geproduceerd?
A: Het product wordt vervaardigd in Shanxi, China.
V: Heeft het holle glasmicrosfeerproduct certificaten?
A: Ja, het product heeft CE- en ISO9001-certificeringen.
V: Wat is de minimale orderhoeveelheid voor het product holle glasmicrosferen?
A: De minimale bestelhoeveelheid is 1000 kg.
V: Wat is de prijs van het product met holle glasmicrosferen?
De prijs is onderhandelbaar.
V: Wat zijn de verpakkingsgegevens voor het product met holle glasmicrosferen?
A: De verpakkingsgegevens zijn papieren kartonnen en pallets, of tonzakken.
V: Wat is de levertijd voor het product met holle glasmicrosferen?
De levertijd is 3-10 dagen.
V: Wat zijn de betalingsvoorwaarden voor het product holle glasmicrosferen?
A: De betalingsvoorwaarden zijn L/C, T/T, Western Union en MoneyGram.
V: Wat is de leveringscapaciteit van het product van holle glasmicrosferen?
A: De aanvoercapaciteit is 15000 MT per jaar.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Holle glasmicrosferen Leverancier. Copyright © 2023-2024 hollow-microspheres.com . Alle rechten voorbehoudena.