Bericht versturen
Huis >

Shanxi Hainuo Technology Co.Ltd. Bedrijfprofiel

Fabrieksreis
Productielijn

Als mijlpaal van belangrijke innovatieve onderneming, houdt de Hainuo-Technologie een gebied van 36.000 m2, met inbegrip van bouwgebied van 30.000 m2, productiegebied van 20.000 m2, opslaggebied van 3000 m2.

Shanxi Hainuo Technology Co.Ltd. fabriek productielijn 0

De vervaardiging van het bedrijf behandelt niet alleen gemoderniseerde productiefaciliteiten en workshop maar ook allerlei geavanceerd het testen materiaal. Het is één van de eerste binnenlandse ondernemingen die automative productielijnen van Glasbellen bezit. Tegen 2023, zal het in de belangrijke status binnenlandse ondernemingen met een jaarlijkse productiecapaciteit van 15.000 ton Glasbellen zijn.

Shanxi Hainuo Technology Co.Ltd. fabriek productielijn 1

 

Het Hainuo-Technologieglas borrelt dekking rond gemaakte dichtheidswaaier van laag aan hoogte en wijd gebruikt op oliemijnbouw, Mariene exploratie, mededelingen, schepen, auto's, spoordoorgang, bouwmaterialen, chemisch product, elektronika, medische, milieubescherming, schoonheidsmiddelen, sportieve goederen en andere gebieden.

R&D

Houd nooit de achtervolging van het vernieuwen en het onderzoeken tegen.

 

De innovatie en het onderzoeken zijn backbone van de toekomst van de onderneming.

 

Als vroegste particuliere onderneming in de holle markt van de glasbel, nam de Hainuo-Technologie in het onderzoeken en de toepassing sinds 2008 in dienst. Het heeft 4 octrooien voor diverse uitvindingen en 3 octrooien voor gebruiksmodellen. Het is ook de vroegste particuliere onderneming in China om de marktproductie van holle glasmicrosferen in te gaan, die meer dan tien jaar heeft geduurd.

Shanxi Hainuo Technology Co.Ltd. fabriek productielijn 0

Doel om de van de microsfeermaterialen van de wereld prima gevorderde het Onderzoekinstituten in Shanghai en Shanxi op te richten. Met het hoge niveau van „prima talenten, prima voorwaarden“, voeren wij de systeemontwikkeling en de transformatie van krachtige holle glasmicrosferen en de krachtige holle samengestelde materialen van glasmicrosferen met bekende globale R&D-instellingen, universiteiten en technologiebedrijven uit. Zich concentreert op de industriehotspots, toepassingsmoeilijkheden en de punten van de klantenpijn, verstrekken wij uitvoerige en betrouwbare oplossingen om aan de diverse behoeften van klanten te voldoen. Wij zullen de exploratie en de innovatie van scherp-randtechnologieën bevorderen en de transformatie en de toepassing van wetenschappelijke onderzoekverwezenlijkingen blijven versnellen, en blijven de ontwikkeling van de nieuwe materiële industrie van de wereld van microsferen bevorderen.

 

R&D-Eer

 

In 2017, werd goedgekeurd aan opstelling een centrum van de ondernemingstechnologie.

In 2019, won de eerste prijs van de Innovatie van het MKB „van Makerchina“ Shanxi en de Ondernemerschapsconcurrentie. Won de eerste prijs van de 8ste Innovatie van China en de Ondernemerschapsconcurrentie. In hetzelfde jaar, werd het de eminente exposant die van de Industriële Transformatie van Shanxi en Bevorderende Tentoonstelling toegekend de 70ste verjaardag van het oprichten van China merken.

 

Shanxi Hainuo Technology Co.Ltd. fabriek productielijn 1

 

In 2020, Goedgekeurd door het Organisatieministerie van het Gemeentelijke Comité van Jincheng van de Communistische Partij van het Personeel van China en Jincheng-en Sociale zekerheiddienst, is de „speciale Micro-bead van 5G Arts Workstation“ gevestigd.

Shanxi Hainuo Technology Co.Ltd. fabriek productielijn 2

 

In 2021, goedgekeurd door Shanxi Wetenschap en Technologievereniging, was het „Deskundige Werkstation“ opstelling.

Shanxi Hainuo Technology Co.Ltd. fabriek productielijn 3

 

In 2022, samen met Ningbo-Instituut van Materialen, Chinese Academie van Wetenschappen, heeft ons bedrijf het eerste Onderzoekscentrum van de de microsfeer Samengestelde Toepassing van het hoge prestaties holle glas in China gevestigd, werd het Onderzoekscentrum voor High-end Productie en Functionalization van Microsferen gezamenlijk gevestigd met het Noordenuniversiteit van China.

In 2023, is het gezien als „van de de Integratieinnovatie van Shanxi het Provinciale Nieuwe Materiële Platform“ door Shanxi Provincial Ministerie van de Industrie en Informatietechnologie.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Holle glasmicrosferen Leverancier. Copyright © 2023-2024 hollow-microspheres.com . Alle rechten voorbehoudena.