Bericht versturen
Huis >

Shanxi Hainuo Technology Co.Ltd. Bedrijfprofiel

Shanxi Hainuo Technology Co.Ltd.
Shanxi Hainuo Technology Co.Ltd.
Bedrijfdetails

Hoofdmarkt:

Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië

Handelstype:

Fabrikant , Importeur , Exporteur , Verkoper

Brands:

HAINUO

Nr van Werknemers

200~500

Jaarlijkse Verkoop

30000000-35000000

Gevestigd jaar

2011

De uitvoerpc

10% - 20%

Gediende klanten

143

Inleiding

De Technologieco. van Shanxihainuo, Ltd werd opgericht in 2011, gelegen in Macun-Industrieterrein, Shanxi-Provincie, China, met een geregistreerd kapitaal van RMB 47,31 miljoen.

China Shanxi Hainuo Technology Co.Ltd. Bedrijfsprofiel 0

De Hainuotechnologie snel wordt gekweekt om een Belangrijke Fabrikant van Glas te worden borrelt in China, met een jaarlijkse output van 15.000 Ton tot 2023 die. Het is één van de eerste ondernemingen in China om de industriële productie van Glasbellen te realiseren.

China Shanxi Hainuo Technology Co.Ltd. Bedrijfsprofiel 1

De Hainuotechnologie is de belangrijkste leverancier van China National Petroleum Corporation (CNPC), de Aardolie van China & Chemisch Bedrijf (Sinopec), China Oilfield Services Limited (COSL) geweest.

China Shanxi Hainuo Technology Co.Ltd. Bedrijfsprofiel 2

De glasbellen worden wijd gebruikt voor Olieveld het Cementeren, Zeeolieexploratie en de Boring, Luchtvaartmaterialen, Houten Substituten, Gewijzigde Plastieken, Verf, Dichtingsproducten, Kleefstoffen, maakt etc. waterdicht, Spackling-Samenstellingen, Houten Deklagen, Drijfvermogenmaterialen, Kunstmatige Stenen, Kringsraad, Rubber, SMC.

Service

De „beste Dienst en de steun“ zijn onze houding en verplichting aan klanten.

De Hainuo-Technologie vroegere overtuigingen in het verlenen van de producten van de klanten niet alleen premie maar ook de professionele dienst en steun!

China Shanxi Hainuo Technology Co.Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Full-time mededeling en de dienst.

 1. Pre-sales de dienst: Zijn noodzakelijk voor ons om actief met klant voor de eisen van betere het voorkomen klanten en aanpassende aanpassingsproducten, serviceplannen vóór citaat te analyseren en te communiceren.
 2. De in-verkoopdienst: Schik full-time personeel om aan klanten te verbinden, communiceer regelmatig met klanten en los geschikte problemen op.

 3. De naverkoopdienst: Zet het bezoeksysteem op van de klantenterugkeer, verzamel klant terugkoppelen en suggesties, verbeteren en perfectioneren het de dienstproces.

 4. De opleidende diensten: Verstrek product en op technologie betrekking hebbende opleiding om klanten te helpen blijven hun technologie verbeteren.

 

De standaarddienst

 1. Vlug de dienstantwoord -- Antwoord op klantenonderzoeken en klachten binnen 2 uren.
 2. De vlugge steekproevenlevering voor het vereiste van de klantensteekproef, levering zal binnen 24 uren worden gemaakt.

 3. 100% productenlevering - voor klantenorden, 100%-ensurance van kwaliteit en levering op tijd.

Geschiedenis
 1. 2008, borrelt het onafhankelijk ontwikkelde Glas productietechnologie.
 2. 2011, de Technologieco. van Shanxi Hainuo, Ltd werd formeel opgericht.
 3. 2012, begint het Eerste faseproject van Glasbellen de bouw.

 4. 2014, werd de eerste partij Glasbellen geleverd aan Tarim-Olieveld voor de toepassing in significant Nationaal olieproject.

 5. 2015, wordt de kerntechnologie erkend en gebiedend gepatenteerd door de Overheid en verbetert enord productie met volledig geautomatiseerde productielijn. Voltooide de hervorming van het aandeelsysteem.

 6. Werd de eerste Vermelde Onderneming van de Nationale Gelijkheidsuitwisseling en de Citaten (NEEQ), in Gaoping-Stad van China.

 7. 2018, wordt de High-tech Ondernemingen; het tweede faseproject van Glasbellen begint de bouw.

 8. 2019, Vermeld in „TOP 50 Eminente Ondernemingen in Shanxi-Provincie“; Won de Eerste Prijs van „Maker China“ in de gelijke van Shanxi-de de Ondernemerschapsconcurrentie van het MKB; Won de Hoogste Prijs in de „8ste Innovatie van China en de Ondernemerschapsconcurrentie“

 9. 2020, volledig Gemachtigd aan opstelling „Exclusief Artsen5g Werkstation in de secties van de glasbel“.

 10. 2021, wordt de bouw van tweede faseproject voltooid en in productie; De Hainuotechnologie werd de grootste productiebasis van glasbellen in China, streeft een nieuw instellingscentrum naar het onderzoeken van de materialen van de glasbel is in de agenda van bouw, zijn de bouw van andere nieuwe faciliteiten en het high-tech park ook in het instrument.

 11. 2022, ondertekende de Hainuo-Technologie contract met Ningbo-Instituut van Materialentechnologie en Techniek mede, neemt de Chinese Academie van Wetenschappen en wederzijds in de bouw van het eerste binnenlandse „Onderzoek in dienst binnengaat van de bellensamenstelling van het hoge prestaties holle glas“; en opstelling nieuw R&D en een op de markt brengend centrum in Shanghai.

China Shanxi Hainuo Technology Co.Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Ons team

China Shanxi Hainuo Technology Co.Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

China Shanxi Hainuo Technology Co.Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Holle glasmicrosferen Leverancier. Copyright © 2023-2024 hollow-microspheres.com . Alle rechten voorbehoudena.