Bericht versturen
Huis > producten > Holle glasmicrosferen >
Chemische weerstand Mikrosferen van hol glas met een lage dichtheid voor cementering op olievelden / thermische verf

Chemische weerstand Mikrosferen van hol glas met een lage dichtheid voor cementering op olievelden / thermische verf

Thermische verf holle glasmicrosferen

Holle glasmicrosferen met een lage dichtheid

Olieveld cementeren holle glasmicrosferen

Plaats van herkomst:

SHANXI CHINA

Merknaam:

HAINUO

Certificering:

CE, ISO9001

Model Number:

HN38

Contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Sleutelwoord:
Holle glazen bubbelmicrosferen, H42 holle glazen microsferen, olieveld cementering modder holle glaz
Chemische weerstand:
Hoog
Dichtheid:
Laag
oppervlakte:
Hoog
Gebruik:
Olieveld cementmodder/boorvloeistof; warmte-isolatieverf; buigzaamheidsmodules en emulsie-explosieve
Ontvlambaarheid:
niet-ontvlambaar
Elektrische Eigenschappen:
Isolatie
Warmtegeleidbaarheid:
Laag
Betaling & het Verschepen Termijnen
Minimum Order Quantity
1000KG
Prijs
negotiate
Packaging Details
Paper cartons+Pallet;Ton bag
Delivery Time
3-10 days
Payment Terms
L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Supply Ability
15000 mts per year
Productomschrijving

Productbeschrijving:

Onze holle glazen microsferen zijn gemaakt van glas en hebben een groot oppervlak, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in een breed scala van toepassingen.H42 Holle glasmicrosferenOf olieveld cementing modder holle glazen microsferen, we hebben je gedekt.

Onze holle glazen microsferen zijn ontworpen voor een verscheidenheid aan toepassingen, inclusief isolatie, vulstoffen en meer.Ze zijn ook zeer veelzijdig en kunnen gemakkelijk in zowel commerciële als residentiële omgevingen worden gebruikt.

Als u op zoek bent naar een hoogwaardig, betrouwbaar materiaal dat u kan helpen uw doelen te bereiken op de olie-ontwikkelingslocatie, olieproductiezone of olie-ontwikkelingslocatie,Kijk niet verder dan onze holle glazen microsferenMet hun niet-ontvlambare eigenschappen en superieure prestaties kunt u er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt voor uw project.

 

Kenmerken:

 • Productnaam: Holle glasmicrosferen
 • Toxiciteit: niet giftig
 • Gebruik:
  • Olieveld cementmodder/boorvloeistof
  • Verf voor thermische isolatie
  • Drijfbaarheidsmodules en emulsie-explosieven
 • Elektrische eigenschappen: isolatie
 • Brandbaarheid: niet-ontvlambaar
 • Vorm: bolvormig

Dit product is ideaal voor gebruik in olie-ontwikkelingslocaties, olie-exploratiegebieden en andere gebieden die verband houden met olieontwikkeling.

 

Technische parameters:

Aantekening Waarde
Gebruik Vloeistof voor het boren van olievelden, warmte-isolatieverf, drijvingsmodules en emulsie-explosieven
Warmtegeleidbaarheid Laag
Chemische weerstand Hoog
Grootte Microscopisch
Productnaam Holle glasmicrosferen
Samendrukkracht Hoog
Kleur Transparante
Elektrische eigenschappen Isolatie
Materiaal Glas
Viscositeit Laag

Dit product is geschikt voor verschillende industrieën, waaronder Petroleum Development Site, Oil Exploration Area en Oil Exploration Area.

 

Toepassingen:

In de olie-exploratie worden HAINUO HN38 holle glazen microsferen gebruikt als lichtgewicht en kosteneffectief vulmiddel voor boorvloeistoffen.het verminderen van de hoeveelheid boorvloeistof die nodig is en het minimaliseren van boorkostenDe elektrische eigenschappen van de bol maken hem tot een ideale isolatie voor de toepassing in de afgrond, waardoor het risico op elektrische ontlading wordt verminderd en de veiligheid wordt verbeterd.

In de olieproductiezone worden HAINUO HN38 holle glazen microsferen gebruikt om de productiviteit van olieputten te verhogen.die in de put worden geïnjecteerd om breuken in de rots te creërenDe fracturen zorgen ervoor dat olie en gas vrijer kunnen stromen, waardoor de opbrengst van de put toeneemt. De microsferen helpen ook de hoeveelheid vloeistof die nodig is voor het fractureren te verminderen, wat resulteert in kostenbesparingen.

Buiten het olie-exploratiegebied worden HAINUO HN38 holle glasmicrosferen in een reeks bouwtoepassingen gebruikt.De microscopische grootte van de bollen biedt een lichtgewicht en sterk alternatief voor traditionele vulstoffen zoals zand en cementDe microsferen worden gebruikt in een reeks bouwmaterialen, waaronder beton, isolatie en coatings.De hoge chemische weerstand van de bolletjes zorgt ervoor dat de bouwmaterialen langer meegaan en in de loop van de tijd minder onderhoud vereisen.

De HAINUO HN38 holle glazen microsferen zijn CE en ISO9001-gecertificeerd, zodat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.met onderhandelbare prijzen en levertijden van 3-10 dagenDe microsferen worden verpakt in kartonnen en pallets of in tonnenzakken, met een capaciteit van 15000 m3 per jaar.

Samengevat zijn de HAINUO HN38 holle glazen microsferen een veelzijdig en hoogwaardig product dat geschikt is voor een breed scala aan industrieën en toepassingen.chemische weerstand, en microscopische grootte, zijn deze microsferen de perfecte oplossing voor iedereen in het olie-exploratie gebied, olie productie zone, of de bouwsector op zoek naar een lichtgewicht,met een hoge sterkte, en kosteneffectief vulmiddel.

 

Aanpassing:

Productaanpassingsdiensten voor HAINUO HN38 holle glasmicrosferen:

 • Merknaam: HAINUO
 • Modelnummer: HN38
 • Plaats van oorsprong: SHANXI CHINA
 • Certificering: CE, ISO9001
 • Minimale bestelhoeveelheid: 1000 kg
 • Prijs: onderhandelen
 • Verpakkingsgegevens: papieren kartonnen+pallet;ton zak
 • Leveringstermijn: 3-10 dagen
 • Betalingsvoorwaarden: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
 • Vervoerscapaciteit: 15000 mts per jaar
 • Toxiciteit: niet giftig
 • Elektrische eigenschappen: isolatie
 • Oppervlakte: hoog
 • Compressievermogen: hoog
 • Viscositeit: laag

Onze diensten voor productaanpassingen voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten, met name in het olie-exploratiegebied, de olieproductiezone en de olieproductiezone.We zorgen ervoor dat onze HAINUO HN38 holle glasmicrosferen voldoen aan de vereiste normen en op tijd worden geleverdVoel u vrij om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

 

Ondersteuning en diensten:

Ons Hollow Glass Microspheres-product heeft een speciaal technisch ondersteunend team dat u kan helpen met vragen over productprestaties, verwerking en toepassingen.Ons team beschikt over uitgebreide kennis en ervaring om technische begeleiding en oplossingen voor het oplossen van problemen te bieden.

We bieden ook een reeks diensten aan, zoals productaanpassingen, analytische testen en kwaliteitscontrole om een consistente en betrouwbare productprestatie te garanderen.Ons team kan samenwerken met klanten om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen om aan specifieke toepassingsvereisten te voldoen.

Bovendien leveren wij uitgebreide documentatie en productspecificaties om de juiste behandeling en het juiste gebruik van onze holle glasmicrosferen te garanderen.Ons team is toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke klantenservice en ondersteuning om het succes van de projecten van onze klanten te verzekeren.

 

Verpakking en verzending:

Verpakking:

Het holle glasmicrosferenproduct wordt verpakt in een stevige plastic container met een goed afgesloten deksel om de kwaliteit en integriteit van het product te waarborgen.De verpakking is voorzien van een etiket met de productnaam, hoeveelheid en eventuele noodzakelijke veiligheidsaanwijzingen.

Vervoer:

Het product met holle glasmicrosferen wordt in een beveiligde kartonnen doos vervoerd om schade of breuk tijdens het vervoer te voorkomen.en eventuele noodzakelijke veiligheidsaanwijzingenVerzending geschiedt via betrouwbare vervoerders om tijdige en veilige levering aan de klant te garanderen.

 

Vragen:

V: Wat is de merknaam van de holle glasmicrosferen?

De merknaam is HAINUO.

V: Wat is het modelnummer van de holle glasmicrosferen?

A: Het modelnummer is HN38.

V: Waar komen de holle glasmicrosferen vandaan?

A: De oorsprong is SHANXI CHINA.

V: Welke certificeringen hebben de holle glasmicrosferen?

A: De holle glazen microsferen hebben CE- en ISO9001-certificaten.

V: Wat is de minimale orderhoeveelheid voor de holle glasmicrosferen?

A: De minimale bestelhoeveelheid is 1000 kg.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Holle glasmicrosferen Leverancier. Copyright © 2023-2024 hollow-microspheres.com . Alle rechten voorbehoudena.