Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Company news about HaiNuo Hollow Glass Microspheres Het 9e Internationaal Forum over Corrosie en Fouling in de Zee
Evenementen
Contacteer ons

HaiNuo Hollow Glass Microspheres Het 9e Internationaal Forum over Corrosie en Fouling in de Zee

2024-04-24

Laatste bedrijfsnieuws over HaiNuo Hollow Glass Microspheres Het 9e Internationaal Forum over Corrosie en Fouling in de Zee

Holle glasmicrosferen De 9DeInternationaal forum inzake corrosie en vervuiling van zeeën

laatste bedrijfsnieuws over HaiNuo Hollow Glass Microspheres Het 9e Internationaal Forum over Corrosie en Fouling in de Zee  0

17-19 april, Hainuo Technology debuteerde op The 9DeInternationaal forum voor corrosie en vervuiling van zeeën.

 

Met het thema "Het ontdekken van een nieuwe inkrement",Dit forum brengt veel "grote namen" op het gebied van anti-corrosie en antifouling voor zee samen om de internationale voorschriften en normen voor antifoulingcoatings voor zee te bespreken., toekomstige ontwikkelingstrends, het groeipotentieel van nieuwe maritieme materialen en technologieën en de algemene innovatie van de keten van de maritieme nieuwe materialenindustrie.De algemene innovatie van de industriële keten.

 

laatste bedrijfsnieuws over HaiNuo Hollow Glass Microspheres Het 9e Internationaal Forum over Corrosie en Fouling in de Zee  1

 

Holle glazen microsferen stimuleren de economische ontwikkeling van de zee

Hoogwaardige holle glasmicrosferen (HGM) hebben niet alleen de voordelen van lage dichtheid, lage warmtegeleidbaarheid, hoge druksterkte, goede dispersies,Fluiditeit en chemische stabiliteit, maar hebben ook uitstekende eigenschappen zoals lage dielectriciteit, zelfglijmiddel, geluidsisolatie, niet-absorberend, brandwerend en corrosiebestendig.Het kan voldoen aan de operationele behoeften van verschillende speciale en complexe mariene omgevingen en de ontwikkeling van de mariene economie stimuleren..

laatste bedrijfsnieuws over HaiNuo Hollow Glass Microspheres Het 9e Internationaal Forum over Corrosie en Fouling in de Zee  2

 

HGM maakt solide drijvende materialen mogelijk

Verlichting:Het toevoegen van holle glasmicrosferen aan vaste drijfkrachtmaterialen kan de totale dichtheid van het materiaal aanzienlijk verminderen, waardoor lichtgewicht wordt bereikt.

Verhoogde materiaalsterkte:Door de inhoud en de verdeling van holle glasmicrosferen aan te passen, kunnen de mechanische eigenschappen van een vast drijvend materiaal worden verbeterd, waardoor het grotere belastingen en spanningen kan weerstaan.

Energie-absorptie en trillingsdemping:De verspreiding van holle glasmicrosferen in vaste drijvende materialen kan bepaalde energie-absorptie en trillingsdempende mogelijkheden bieden.

Corrosie- en waterbestendigheid:Holle glasmicrosferen zijn gemaakt van glasmateriaal dat goed bestand is tegen corrosie en water.

laatste bedrijfsnieuws over HaiNuo Hollow Glass Microspheres Het 9e Internationaal Forum over Corrosie en Fouling in de Zee  3

 

HGM maakt diepe zeekabels mogelijk

Buifstandssteun:Diepzeekabels moeten worden geïnstalleerd door onderwater op te hangen of te leggen en het is van vitaal belang dat de kabel in een onderwateromgeving drijvend blijft.Holle glazen microsferen kunnen worden toegevoegd aan de kabel jas of vulmateriaal om drijfbaarheid ondersteuning te bieden.

Straks wordt de verwerking van het product in een van de volgende stappen uitgevoerd:Door holle glasmicrosferen aan de kabelomhulsel toe te voegen, kan een bepaalde hoeveelheid elastische schokdemperheid worden bereikt.De holle glazen microsferen kunnen een deel van de inslagenergie absorberen en verspreiden., waardoor de schade aan de kabel wordt verminderd.

Drukweerstand:In de diepzee bestaat een hoge waterdruk en kabels moeten deze druk kunnen weerstaan.Holle glazen microsferen die in de kabelmantel zijn gevuld, kunnen de structurele sterkte en stijfheid van de kabel verbeteren, waardoor het onder water bestand is tegen hoge drukomgevingen, waardoor de integriteit en betrouwbaarheid van de kabel wordt gewaarborgd.

laatste bedrijfsnieuws over HaiNuo Hollow Glass Microspheres Het 9e Internationaal Forum over Corrosie en Fouling in de Zee  4

 

HGM maakt zware coatings mogelijk

Corrosiebestendigheid:Holle glasmicrosferen zijn gemaakt van glasmateriaal met een uitstekende corrosiebestendigheid.waardoor ze lange tijd stabiel kunnen functioneren in mariene omgevingen.

Vulling en versterking:Holle glazen microsferen kunnen als vulmateriaal worden gebruikt, waardoor de hechting en duurzaamheid van de coating worden verbeterd, waardoor het moeilijker wordt om door zeewater te worden geërodeerd.Het vullen van holle glasmicrosferen verbetert ook de slag- en slijtvastheid van de coatings, waardoor de schade veroorzaakt door externe krachten wordt verminderd.

Lichtgewicht:Holle glasmicrosferen zijn een lichtgewicht materiaal dat kan worden toegevoegd aan zware anti-corrosieve coatings voor schepen om een lichtgewicht effect te bereiken.

 

laatste bedrijfsnieuws over HaiNuo Hollow Glass Microspheres Het 9e Internationaal Forum over Corrosie en Fouling in de Zee  5

laatste bedrijfsnieuws over HaiNuo Hollow Glass Microspheres Het 9e Internationaal Forum over Corrosie en Fouling in de Zee  6

 

Tijdens het forum trok Hainuo Technology veel klanten aan door het intuïtieve monsterdisplay ter plaatse, de vertegenwoordigers van het bedrijf op de vergadering door de productverklaring,Programma aanpassing en onderhandeling van middelen en andere zaken om volledig met de klant te communiceren, zodat de klant diep Hainuo Technology voelen voor de holle glas microsferen op het gebied van oceaan engineering, vaste drijfkracht materialen,zware corrosie toepassingsgebied van professionaliteit en perfect service systeem.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Holle glasmicrosferen Leverancier. Copyright © 2023-2024 hollow-microspheres.com . Alle rechten voorbehoudena.