Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Company news about Hainuo Hollow Glass Microspheres De 36e internationale tentoonstelling van de kunststof- en rubberindustrie
Evenementen
Contacteer ons

Hainuo Hollow Glass Microspheres De 36e internationale tentoonstelling van de kunststof- en rubberindustrie

2024-04-29

Laatste bedrijfsnieuws over Hainuo Hollow Glass Microspheres De 36e internationale tentoonstelling van de kunststof- en rubberindustrie

De Chinese economie toont tekenen van snel herstel en Azië wordt de locomotief van de wereldeconomie.die als een economische barometer wordt beschouwd, is sterk aan het herstellen.

 

Na de spectaculaire prestaties in 2023, zal CHINAPLAS 2024 worden gehouden van 23 tot 26 april 2024, in alle 15 zalen van het National Exhibition and Convention Center (NECC) in Hongqiao, Shanghai.,China, met een totale tentoonstellingsoppervlakte van meer dan 380.000 vierkante meter en meer dan 4.000 exposanten uit de hele wereld.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hainuo Hollow Glass Microspheres De 36e internationale tentoonstelling van de kunststof- en rubberindustrie  0

 

De tentoonstelling heeft een aantal recordhoogten bereikt, met in totaal 321.879 aanwezigen en 73.204 buitenlandse bezoekers, goed voor 22,74% van het totaal.

laatste bedrijfsnieuws over Hainuo Hollow Glass Microspheres De 36e internationale tentoonstelling van de kunststof- en rubberindustrie  1

Zoals we allemaal weten, is de invloed van de internationale kunststof- en rubbertentoonstelling Chinaplas op de industrie aanzienlijk, en men kan zeggen dat het moeilijk is om een nieuwe stand te vinden.Hainuo-technologie met holle glazen microsferen voor het eerst deelnemen aan de tentoonstelling, trok de aandacht van alle mensen.

laatste bedrijfsnieuws over Hainuo Hollow Glass Microspheres De 36e internationale tentoonstelling van de kunststof- en rubberindustrie  2

 

De eerste tentoonstelling leverde vruchtbare resultaten op

Het is duidelijk dat Hainuo Technology tot nu toe de eerste en enige holle glasmicrosfeerfabrikant is met een stand op Chinaplas.De stand van Hainuo Technology was vol bezoekers., en de holle glazen microsferen, als een soort van ultralichtgewicht anorganisch niet-metaal materiaal schaars in China, trok de aandacht van veel bezoekers.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hainuo Hollow Glass Microspheres De 36e internationale tentoonstelling van de kunststof- en rubberindustrie  3

Van het niet weten wat holle glasmicrosferen zijn, tot holle glasmicrosferen kunnen oplossen welke problemen voor de rubber- en plasticindustrie,en dan hoe om holle glas microsferen toe te passen die sommige van de vragenDe medewerkers van Hainuo Technology zullen de klant een voor een antwoorden.Klanten hebben visitekaartjes achtergelaten., en bedrijfspersoneel om elkaar WeChat te laten, vragen om monsters.klanten leerden over de holle glazen microsferen in de rubber- en kunststofindustrie, de meest geavanceerde informatie!

 

Microsferen maken industriële opwaardering mogelijk

Niets meer dan holle glazen microsferen uniek lichtgewicht, thermisch isolatie, anti-vervorming, gemakkelijk te verspreiden,brand- en corrosiebestendigheidsvoordelen van het functioneren van de rubber- en kunststofproducten, om de industriële modernisering te bevorderen.

laatste bedrijfsnieuws over Hainuo Hollow Glass Microspheres De 36e internationale tentoonstelling van de kunststof- en rubberindustrie  4

 

Verbetering van het proces - Verbetering van de efficiëntie, vermindering van het energieverbruik

Holle glasmicrosferen hebben uitstekende fluiditeits eigenschappen die de fluiditeitsprestaties van rubber- en kunststofmaterialen kunnen verhogen in het proces van extrusie, spuitgieten, enz.,die de productie-efficiëntie kunnen verbeteren en het energieverbruik kunnen verminderen. Gebruikt in de glasvezel modificatie van verschillende technische kunststoffen kan het fenomeen van glasvezel blootstelling te elimineren, de hoeveelheid glasvezel te verminderen, kosten te verminderen.

laatste bedrijfsnieuws over Hainuo Hollow Glass Microspheres De 36e internationale tentoonstelling van de kunststof- en rubberindustrie  5

 

Verbeterde functionaliteit - lichtgewicht, warmte-isolatie

 

De dichtheid van holle glasmicrosferen kan zo laag zijn als ongeveer 0,11 g/cm3,wat betekent dat het gebruik van holle glasmicrosferen de dichtheid van rubber- en kunststofproducten effectief kan verminderen en het gewicht kan verminderenIn de banden, schoenen, sanitaire producten, technische afdichtingsmaterialen en andere industrieën is een hoge mate van bruikbaarheid.

 

Bovendien hebben holle glasmicrosferen, vanwege hun holle structuur, de connotatie van inerte gasseigenschappen, ook uitstekende thermische isolatie eigenschappen.het kan de warmte-isolatie van rubber- en kunststofproducten aanzienlijk verbeterenDeze prestaties worden met name gebruikt bij de productie van afdichtingen, zoals ruitpakkingen, buispakkingen, kraanpakkingen enzovoort.Holle glasmicrosferen kunnen de warmteoverdracht tussen het product en de omgeving verminderenHet materiaal is ook geschikt voor gebruik in gebouwen en containers.

laatste bedrijfsnieuws over Hainuo Hollow Glass Microspheres De 36e internationale tentoonstelling van de kunststof- en rubberindustrie  6

 

Verbeterde prestaties - stabieler, geen vervorming

 

Holle glasmicrosferen hebben door hun hoge sterkte een goede mechanische sterkte.Ze kunnen ervoor zorgen dat de producten een goede dimensionale stabiliteit hebben., vervorming te overwinnen en de stijfheid en hittebestendigheid te verbeteren.

 

Holle glasmicrosferen zijn een zeer populair materiaal en hun toepassing in de rubber- en kunststofindustrie wordt steeds meer.De vraag naar dit materiaal zal naar verwachting de komende jaren blijven groeien..

 

De 2024 Chinaplas International Rubber and Plastics Exhibition is ten einde, de populariteit van holle glazen microsferen in de rubber- en plasticindustrie is net begonnen,de toekomst kan worden verwachtVolgend jaar en dan samenkomen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Holle glasmicrosferen Leverancier. Copyright © 2023-2024 hollow-microspheres.com . Alle rechten voorbehoudena.