Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Company news about HaiNuo Hollow Glass Microspheres wordt bekroond met de “Outstanding Exhibition Enterprises” Award.
Evenementen
Contacteer ons

HaiNuo Hollow Glass Microspheres wordt bekroond met de “Outstanding Exhibition Enterprises” Award.

2023-06-29

Laatste bedrijfsnieuws over HaiNuo Hollow Glass Microspheres wordt bekroond met de “Outstanding Exhibition Enterprises” Award.

De Hianuo-technologie is gewaardeerd.Uitstekende tentoonstellingsbedrijvenBeloning.

 

Bij de viering van de 70eDeHet is de bedoeling van de Commissie om de Europese Unie te stimuleren om de ontwikkeling van de industrie te bevorderen.DeOktober tot en met 24Dein de grote Shanxi Exhibition Hall.

 

laatste bedrijfsnieuws over HaiNuo Hollow Glass Microspheres wordt bekroond met de “Outstanding Exhibition Enterprises” Award.  0

 

Deze tentoonstelling is een voortzetting van het thema van "Innovatie, slim, milieuvriendelijk, premium" en bevat negen hoofdonderdelen, waaronder "elektronische informatie, big data, apparatuurproductie, nieuwe materialen,consumentengoederen, groene energie, groene productie, nieuwe energievoertuigen en innovatie en ontwikkeling.

 

laatste bedrijfsnieuws over HaiNuo Hollow Glass Microspheres wordt bekroond met de “Outstanding Exhibition Enterprises” Award.  1

 

Als een representatieve nieuwe materiaal onderneming in Shanxi, werd ons bedrijf met succes gekozen om deze tentoonstelling bij te wonen.Deze tentoonstellingsruimte concentreert zich op het vertonen van belangrijke producten en technologieën die gebieden van nieuwe metalen materialen bestreken, nieuwe chemische materialen, nieuwe anorganische niet-metalen materialen, geavanceerde nieuwe materialen, aluminium-magnesiumlegeringen en nieuwe bouwmaterialen.Er zijn 155 belangrijke producten en 61 categorieën van 21 bedrijven te zien..

 

Na de tentoonstelling verleent de bureaucratische instelling van de Shanxi-regering van “Informatietechnologie” ons bedrijf officieel de “Outstanding Exhibition Enterprise”prijs.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Holle glasmicrosferen Leverancier. Copyright © 2023-2024 hollow-microspheres.com . Alle rechten voorbehoudena.