Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Company news about HaiNuo Hollow Glass Microspheres verwacht u te ontmoeten op de 26e China Adhesives.
Evenementen
Contacteer ons

HaiNuo Hollow Glass Microspheres verwacht u te ontmoeten op de 26e China Adhesives.

2023-08-29

Laatste bedrijfsnieuws over HaiNuo Hollow Glass Microspheres verwacht u te ontmoeten op de 26e China Adhesives.

Volgens de statistieken van de China Adhesive Industry Association is de verkoop van de binnenlandse kleefmiddelenindustrie sinds 2010 snel gegroeid.De totale productie van de lijmindustrie in mijn land bedraagt meer dan0,09 miljoen ton en de marktomvang van bijna 100,64 miljard yen, met een jaarlijkse stijging van respectievelijk 4,41% en 3,58%.

 

laatste bedrijfsnieuws over HaiNuo Hollow Glass Microspheres verwacht u te ontmoeten op de 26e China Adhesives.  0

 

Op 4-6 september 2023,"De 26e China International Adhesives & Sealants Exhibition en de 18e China International Adhesive Tape Exhibition" worden op prachtige wijze gehouden in Shanghai New International Expo Center.

 

De China International Adhesives and Sealants Exhibition is een belangrijk platform en kanaal voor bedrijven in de industrie.Het gebruik van zakelijke matching en het verkrijgen van ordersDe tentoonstelling werd voor het eerst gehouden in 1997 en is het enige internationale platform in de lijmindustrie dat de UFI-certificering heeft behaald.Het inzetten van kernbronnen, waaronder kleefstoffenHet project heeft tot doel innovatieve, milieuvriendelijke, hoogwaardige afdichtingsmiddelen, film- en beschermingskits te leveren.

 

Als toonaangevende onderneming in de productie van holle glasmicrosferen in China is Hainuo Technology al lange tijd diep betrokken bij de toepassing van holle glasmicrosferen in verschillende industrieën.De laatste jaren, met de voortdurend veranderende marktvraag, worden kleefstoffen met een lagere dichtheid, lichtgewicht, warpage-weerstand, vervormingsweerstand en hoge vloeibaarheid door de klant begunstigd,en holle glasmicrosferenAls een hoogwaardige lichte stijve vulstof, worden ze door de klanten begunstigd.Er is veel ruimte voor toekomstige ontwikkeling..

 

Wij HaiNuo oprecht uitkijken naar de ontmoeting en samenwerking met u in de holle glasbel promotie en innovatie in de lijmindustrie,Wij verwachten een diepgaande interactie met beide in de discussie over de toekomstige ontwikkeling en zijn er vast van overtuigd dat het brengt bepaalde verrassingen.

 

 

Informatie over de tentoonstelling:

 

HaiNuo Technology Booth nr.W4175

 

laatste bedrijfsnieuws over HaiNuo Hollow Glass Microspheres verwacht u te ontmoeten op de 26e China Adhesives.  1

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Holle glasmicrosferen Leverancier. Copyright © 2023-2024 hollow-microspheres.com . Alle rechten voorbehoudena.