Bericht versturen
Huis > producten > holle microsferen >
Ruimtevaartkleefstoffen 2000 Psi-Glas Micro- Gebieden van Luchtvaartgebied

Ruimtevaartkleefstoffen 2000 Psi-Glas Micro- Gebieden van Luchtvaartgebied

Glas Micro- Gebieden van Luchtvaartgebied

Ruimtevaartkleefstoffen 2000 Psi-Glas Micro- Gebieden

Luchtvaartgebied 2000 Psi-Glas Micro- Gebieden

Plaats van herkomst:

SHANXI CHINA

Merknaam:

HAINUO

Modelnummer:

HN32HS

Contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Productnaam:
HN32HS glasmicrosferen
Toepassing:
Bouw, Rubber, Oceaan
Diameter:
2575µm
Dichtheid:
0.15-1.0 g/cm ³
Samenpersende Sterkte:
2000 psi
Chemische samenstelling:
SiO2, Na2O, CaO, MgO, Al2O3
Kleur:
Wit of transparant
Ware Dichtheid:
0.314-0.326
Bulkdichtheid:
0.15-0.18
Diëlektrische Constante:
1.2-2.2 (100MHZ)
Thermische Condictivity:
0,108
Betaling & het Verschepen Termijnen
Productomschrijving

Ruimtevaartkleefstoffen, Holle Glasbel, HN32HS, Kunstmatige Steen, Rubber.


De holle Beschrijving van de Glasbel:
In het toepassingsgebied van luchtvaartgebied, de achtervolging van lichtgewicht en thermische insolutionmaterialen in het gebouw van gewaarborgde duurzaamheid en stevigheid, vandaar wordt de toevoeging van holle glasbel geïntroduceerd en maakt deze uitvoerbare optie. In zijn fysieke toepassing, voeg toe de holle bel niet alleen de akoestische isolatieeigenschappen van zelfklevende materialen verbetert maar ook de effectweerstand van zelfklevende materialen verbetert om risico van schade aan de vliegtuigen van effecten of andere soorten mechanische spanning te verminderen.
 

Ruimtevaartkleefstoffen 2000 Psi-Glas Micro- Gebieden van Luchtvaartgebied 0


 
Het holle Glas borrelt Toepassing:
 
1.Lightning-stakingsbescherming:
Het gebruik van holle glasbellen in vliegtuigenkleefstoffen kan hun elektrogeleidingsvermogen verbeteren, die hen maken voor gebruik in de beschermingssystemen van de bliksemstaking geschikt. De bellen kunnen aan samengestelde materialen en deklagen worden toegevoegd om een geleidende weg voor bliksemstromen te verstrekken om te vloeien door, beschermend de vliegtuigen tegen schade.
 
2.Thermal beheer:
Het gebruik van holle glasbellen in vliegtuigenkleefstoffen kan ook voor thermische beheertoepassingen worden gebruikt. De bellen kunnen aan thermische interfacematerialen en deklagen worden toegevoegd om hun warmtegeleidingsvermogen te verbeteren, dat voor efficiëntere hitteoverdracht toestaat tussen componenten.

 

Model Ware Dichtheid (g/cm ³) Bulkdichtheid (g/cm ³) Warmtegeleidingsvermogen (w/m·k)
At20℃
Diëlektrisch Geleidingsvermogen (100MHZ) Samenpersende Sterkte (psi) Diameter (um)
D10 D50 D90
HN32HS

0.314-0.326

0.15-0.18 0,108 1.2-2.2 2000 25 45 75

 
Productvoordelen: Lichtgewicht, verminder krimpen, verminderen Organische Vervluchtiging.
 
Waarom kies ons?
1, Gespecialiseerd in de productie van Holle Glasbellen meer dan 2 decennia.
2, Rang in de lijst van grootste HGBs-fabrikanten.
3, Verzekerde productkwaliteit, de dichtheidsstraal en de samenpersende sterkte, verwachten zeer om het even welke vriendelijke test van onze klanten.
4, Stablized-productprestaties, betrouwbaarheids vroegere overtuigingen de meesten aan ons.
 
 
FAQ:
Vraag 1: Kunt u me meer pakketdetails van Hainuo HGBs vertellen?
 
Answer1: Wij bieden hoofdzakelijk de opties van het klantenpakket van beeldverhaal en tonzakken aan, varieert onze HGBs-pakketten hun die afmetingsgrootte op hun model wordt gebaseerd en het dichtheidsverschil, klanten kan hun aangewezen pakketplannen via het team van contacthainuo vooraf kiezen.
Answer2: Want beter aan de speciale eis van de klant van hun gediversifieerd toepassingsgebied voldoe, kunnen de Klanten in detail met Hainuo-team voor de uitvoerbare aangepaste pakketdienst contacteren.
 
Vraag 2, kunt u een korte vooruitgangsgeschiedenis van Hainuo-vertellen Technologie en welke specifieke voltooiing en verdiensten beloonden op het HGBs-gebied?
 
Answer1: De Hainuo-geschiedenis van de Technologie kan terug naar 2010s, officieel vinden in 2011s wordt opgericht, werd de Hainuo-technologie gesteund het onderzoek door verscheidene renowed Overheid bezeten instellingen en gezagsagentschappen en vandaar wordt enorme technologiedoorbraak in een korte tijd en nu rang in de globale lijst van de meeste concurrerende fabrikanten die.
Answer2: De Hainuo-Technologie is beloond voor verscheidene significante nationale prijs en de eerbeloning omvat de titel „High-tech Ondernemingen“, „Eminente Onderneming in Shanxi-provincie“. , Wat meer is wordt de Hainuo-Glasbel toegepast in vele significante nationale olie van China en oceaanprojecten door CNPC en CNOOC die Gemonopoliseerde Ondernemingen.
 
Vraag 3, Welke beschermingsstappen verwijder zouden de gebruikers zijn moeten nemen en voorzichtig wanneer het buitenpakket van HGBs?
Answer1: Vóór unpackage, te plaatsen gelieve van de beeldverhaaldoos of Ton zakken in ruim gebied met efficiënte ventilatievoorwaarden, dan en zacht langzaam verwijderen verpakkende banden van het beeldverhaal en zacht openen de binnen kleine pakketzakken. De stofafscheiding beter om te verlichten, zou de lift en van zakken te verslaan binnen lichte trilling en schok moeten worden gecontroleerd.
Answer2: De gebruikersbehoefte let eenvoudig op de stofafscheiding tijdens het unpackaging, beide lift en verslaat van zakken zou moeten binnen lichte trilling en shake.for-de huid van de gebruiker worden gecontroleerd die allergisch symptoom aan stof en ander micro- substantiecontact hebben, wordt andere uitrustingen van de veiligheidsbescherming voorgesteld met inbegrip van veiligheidsoogglas en handschoenen, alstublieft de lokale diensten van veiligheidsuitrustingen voor professionele suggesties contacteren.
 
Vraag 4, wat is voordelen om holle glasbellen te gebruiken?
Antwoord: De holle glasbellen kunnen worden toegepast aangezien een lichtgewichtvuller in diverse industrieën, het veelvoudige voordelen niet alleen de Thermische Isolatie van producten, Fludity&Stiffness verbeteren maar ook enord heeft de originele sterkteduurzaamheid en de Chemische Weerstand verbeteren.
 
Vraag 5, wat is sommige gemeenschappelijke toepassingen van holle glasbellen?
Antwoord: Het holle Glas borrelt dekkings brede toepassing in Ruimtevaart, Rubber, Plastic, Marien en de Bouw industries.HGBs wordt gebruikt als lichtgewichtvullers die productenprestaties zullen verbeteren en effectief originele productiekost zullen verminderen.
 
Vraag 6, wat is de waaier van de dichtheid en de groottewaaier van Hainuo HGBs?
Antwoord: Het varieert gebaseerd op hun fysieke toepassing, is de typische dichtheidswaaier van Hainuo-Glasbel 0.11-0.606 g/cm ³ en de groottewaaier van 10um aan 115um.
 
Vraag 7, zijn de Holle producten van Glasbellen milieuvriendelijk?
Antwoord: De holle Glasbellen zijn milieuvriendelijk product aangezien zijn gemaakt van natuurlijk zand zo geen bijwerking aan zowel gebruikers als milieu zal veroorzaken, opnieuw gebruikt kunnen zij rekupereerbaar zijn. De Hainuo-Technologie Co.Ltd beklemtoont zeer deze code en coherent is het door de gehele productie, dit ook het idee en de merkafbeelding dat Hainuo aan de openbare maatschappij levert.
 
Vraag 8, kunnen de Holle Glasbellen in 3D Druk worden gebruikt?
Antwoord: Ja, kunnen de holle glasbellen aan 3D drukmaterialen, zoals polymeren en harsen worden toegevoegd, om hun gewicht te verminderen en hun sterkte te verbeteren. Zij kunnen de geschiktheid tot drukken van materialen ook verbeteren en het scheeftrekken verminderen.
 
Vraag 9, kunnen de Holle Glasbellen in Beton worden gebruikt?
Antwoord: Ja, kunnen de holle glasbellen als licht toeslagmateriaal in beton worden gebruikt om zijn gewicht te verminderen en zijn thermische isolatie en brandweerstand te verbeteren. Zij kunnen de bruikbaarheid en de duurzaamheid van beton ook verbeteren.
 
Vraag 10, wat is het jaarlijkse totale productievolume van Hainuo HGBs?
Antwoord: Hainuo kan momenteel 15000 ton totaal ontmoeten vereiste elk jaar en dit volume stijgt enord met de bouw van zijn tweede project van de lijnproductie. Tegen jaar 2026, wordt het jaarlijkse productievolume verwacht groeit aan meer dan 35000 ton.
 
Vraag 11, zijn er om het even wat aandacht of wanneer het opslaan van holle Glasbellen genoteerd?
Antwoord: Ja, zijn er sommige noodzakelijke maatregelen zou moeten worden genomen om opgeslagen glasbellen in goede staat te verzekeren. De HGBspakketten zouden moeten worden geplaatst en opgeslagen op droog gebied waar de niet veel vochtige en vochtige affecties, wat meer is, HGBs-opslag blootstelling aan directe zonneschijn zouden moeten vermijden, is het beter zij wordt opgeslagen in een koele en donkere plaats. Bovendien, zijn noodzakelijk om alle pakketten te houden verzegelde strak voor het geval dat zijn emissie aangezien zij zeer micro- deeltjes zijn.
 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Holle glasmicrosferen Leverancier. Copyright © 2023-2024 hollow-microspheres.com . Alle rechten voorbehoudena.